Een nieuw begin... (incl. freebie)

Hallo!

Een nieuw begin...
Een nieuw begin van deze blog.

Waarom eigenlijk een blog?!

Ik vind het leuk om mijn onderwijservaringen te delen! It's as simple as that!

Wie is juf-stuff zal jij je misschien afvragen, hier volgt een kleine introductie:
Mijn naam is Iris en ik werk nu een jaar of 8 in het onderwijs. Na vele jaren als invaller aan de slag te zijn geweest (crisis-tijd), heb ik sinds een aantal jaren een eigen groep. Ik heb eigen groepen gehad in de range groep 3 t/m 6. Ik werk op een Jenaplan-school en sta erg achter deze visie.


De lieverds!

Om direct maar goed te beginnen:
Een freebie...

Als invaller kom ik op veel verschillende scholen, klassen en groepen. Eén van de dingen die ik erg handig vind zijn dagritmekaarten. Ze zijn handig omdat ik mijn schema dan helder heb en duidelijkheid verschaf richting de kinderen.

Alle berichten met het label dagritmekaarten vind je hier: Berichten weergeven met het label 'dagritmekaarten'.


Veel plezier met de freebie!