Fall fun!


Hallo!

Eindelijk! Al weken wacht ik op het boek, maar het is eindelijk binnen gekomen! Het boek 'Teach like a champion'. (ik word op geen enkele manier gevraagd en/of betaald om over dit boek te praten/schrijven) Ik ga er gauw in beginnen en zal een andere keer een review geven. Is het een aanrader of niet?!

Heerlijk vind ik het om op een dag als vandaag, wanneer ik helaas niet opgeroepen ben om voor de klas te gaan staan, bezig te zijn met het opzoeken, bedenken en maken van leermaterialen voor in de klas.
Vandaag heb ik ook weer iets leerzaams en leuks in elkaar gezet (al zeg ik het zelf)!

Vandaag heb ik een werkblad gemaakt dat gaat over rangtelwoorden, zowel in zwart/wit als in kleur.
Het doel: Het passief gebruiken van rangtelwoorden.
Je mag deze werkbladen vrij gebruiken in je klas. Wil je graag deze werkbladen op je eigen site hebben? GRAAG! Link dan wel even terug naar deze pagina.

Groetjes,