Spellingsommen

Hoi hoi,

Lekker weertje vandaag!

Ik heb ik de afgelopen week weer allerlei leuke pins gevonden op Pinterest!
Echt een kijkje waard!


Zoals ik eerder al vertelde ben ik bezig met het boek 'teach like a champion'. Het is nog niet uit, maar wel een echte aanraden. Leest lekker en is enthousiast geschreven.

Leerlingen kunnen spellingwoorden niet goed en vaak genoeg oefenen, naar mijn mening.
Het werkblad van vandaag integreert rekenen en spelling. Het is de bedoeling dat de leerlingen de 'spellingswoorden van de week' gebruiken. Met deze spellingswoorden maken zij sommen, aangezien iedere letter een bepaalde waarde heeft. Eigenlijk is het scrabble met de spellingswoorden, waarbij de woordwaarde uitgerekend wordt.

Je mag deze werkbladen vrij gebruiken in je klas. Wil je graag deze werkbladen op je eigen site hebben? GRAAG! Link dan wel even terug naar deze pagina.

Groetjes,