Boekentoernooi

Hallo,

Ik zat vanmorgen op  , waar ik weer allerlei leuke dingen heb gezien/gevonden en gepind!  (klik op het Pinterestlogo voor mijn Pinterestborden) Vanmorgen kwam ik wel zo iets leuks tegen, ik wilde niet wachten tot ik het zelf heb kunnen uitvoeren, nee direct vanaf de originele site.

Een boekentoernooi! Hoe leuk is dat?! En zo simpel op te zetten...

Wat heeft Catherine Reed gedaan?
In de loop van het schooljaar heeft zij bijgehouden welke boeken er door de leerlingen werden gelezen. De 16 meest gelezen boeken staan op het bord. Het is de bedoeling dat uiteindelijk een boek van het jaar gekozen wordt.
In verschillende rondes kunnen de leerlingen stemmen op hun favorieten. Er strijden steeds twee boeken tegen elkaar.

Ik vind het echt een fantastisch idee!! Jullie ook?

Veel leesplezier!