Top 40 fout gespelde woorden

Vandaag gevonden op Pinterest:


Deze mooie lijst is van Lezen EnZo, Klik op de afbeelding om naar Annemarie haar site te gaan!

Groetjes,

6 opmerkingen:

 1. Hoi Iris,
  Wat grappig. Ben ik net aan het snuffelen tussen jouw lessuggesties en zie ik daar ineens deze top 40 tegen. Ik heb deze gemaakt voor de leerlingen van mijn kleinschalige praktijk voor remedial teaching > Lezen EnZo. Jij bedankt voor het gebruik van al jouw lesmateriaal. Gr. Annemarie van der Vooren, Praktijk Lezen EnZo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk!! Zal naar je linken :D
   Bedankt voor je reactie!
   (Pssst, ik spiek soms zelf ook wel. Niet verder vertellen, hoor! Dit moet natuurlijk geheim blijven. Juffen hebben namelijk geen spellingsproblemen ;) )

   Verwijderen
 2. tenzij je een paard bent hoef je niet zo vaak te hiiiinnikkin

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hahahahahaha, wát een grap zeg. Iedereen weet dat je frikandel met een n schrijft. Behalve jij kennelijk. Zeg me eens....wanneer heb jij voor het laatste zo’n staaf doorgeslikt? Als je dat al ooit gedaan hebt 🤣🤣🤣

  BeantwoordenVerwijderen