WK linkfeestje

Hallo!

Morgen gaat het WK voor Nederland van start! Maakt Nederland een kans? Of komen zij de groepsfase niet door? We weten het nog niet en zullen moeten afwachten. Gelukkig kunnen we er wel met elkaar voor zorgen dat onze klaslokalen en leerlingen in Hup Holland Hup sferen verkeren. Hoe wil je dit gaan doen, vraag je? Nou juf-stuff.blogspot.nl doet mee met een heus WK linkfeestje! Dit gezellige feestje is georganiseerd door Bianca van lespakket.net. Onderaan deze pagina vind je andere juffen en meesters die met hun eigen site ook meedoen met het linkfeestje. Ik zou zeggen, check them out!


Welke bijdrage heeft Juf-Stuff? Wij doen mee met een bekend spel hier op de site, namelijk een dobbelspel. Deze keer gericht op kleuters en oefent getalherkenning en getalbeelden.
Het eerste spel is 'erbij rollen' en is geschikt voor kinderen die in staat zijn dobbelsteenstippen synchroon te tellen (t/m 12).
Het tweede spel is 'rol en scoor'. Dit spel is om te oefenen met getalbeelden van de dobbelsteen en kan met één dobbelsteen gespeeld worden.

Klik op onderstaande afbeelding om naar het bestand te gaan.

Ook voor oudere groepen heb ik een WK dobbelspel: klik hier.
Veel plezier met de spellen.

De overige meesters en juffen die met het WK linkfeestje meedoen:


Groeten,