Dagritmekaarten in lettertype calibri

Hallo!

Op verzoek hieronder de dagritmekaarten in het lettertype calibri.

Klik op het gewenste bestand hieronder:
Alle berichten met het label dagritmekaarten vind je hier: Berichten weergeven met het label 'dagritmekaarten'.

Veel succes!

5 opmerkingen:

 1. Hoi Iris,

  Wat een prachtige kaarten maakte je! Ik zou ze graag gebruiken in mijn nieuwe klas en nu komt de aap uit de mouw...Ik geef les in België en daar gebruiken we soms andere termen. Zou het mogelijk zijn om kaartjes te maken met "MuVo" of "Muzische vorming" en "Beweging" in plaats van Gym? Ook mis ik nog een kaartje "Verrassing" en "Jaarthema", maar die zijn eigen aan onze school denk ik. Als ik te veel vraag, geen probleem hoor! Dan probeer ik zelf iets te knutselen!

  Groetjes,
  Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Ellen,

   Natuurlijk wil ik dat doen. Ik neem aan dat je deze kaartje wilt in lettertype calibri?'

   Groetjes,
   Iris

   Verwijderen
 2. Hai Iris,

  Kun je deze plaatjes met vakken ook kopieren per stuk en plakken op bijv mijn digibord, in notebook?
  Of is dit echt om uit te printen en knippen?

  Groetjes Tessa

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kopiëren en dan via Word bijsnijden wil misschien werken?

   Verwijderen