Aanvulling dagritmekaarten

Hallo!

Aanvullingen met betrekking tot de dagritmekaarten vind je hier. Alle verzoekjes omtrent dagritmekaarten zullen daar worden toegevoegd. Op deze manier zijn er straks niet 20 verschillende berichten met aanvullingen op de dagritmekaarten. Alle aanvullingen vind je nu dus daar.

Er worden GEEN verzoekjes meer in behandeling genomen. Volg de link hieronder om 100+ dagritmekaartjes te vinden.

Alle berichten met dagritmekaarten kun je hier vinden:
Groetjes,

7 opmerkingen:

 1. Hallo Iris,

  Ik heb nog een verzoekje voor de dagritme kaarten:
  -Thema tijd
  -Boekenkring

  Alvast bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je verzoek! Binnen nu en een week online!

   Verwijderen
  2. Staan online! Zie: http://www.jufstuff.nl/2014/07/dagritmekaarten-calibri-aanvulling.html

   Verwijderen
 2. Hallo Juf stuff, prachtige dagritmekaarten. Ik heb ze ook in de klas hangen. Je hebt een mooi lettertype gevonden daarvoor. Kan jij vertellen waar je dat hebt gedownload? Alvast bedankt.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ow ja, kun je nog dagritmekaarten maken voor tafels oefenen, hoofdrekenen, Nieuws uit de natuur, schooltv, grote pauze, PBS, portfolio,computer? Alvast bedankt. Groetjes, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Mandy,

   Dank voor je compliment! Leuk om te horen dat je de dagritmekaarten gebruikt! Het lettertype 'schoolschrift' komt hier vandaan: http://www.voorzanger.nl/schrift.html

   Jouw verzoek staat online in het bericht 'Dagritmekaarten aanvulling verzoekjes'.
   Ik heb voor de kaart van PBS verschillende versies gemaakt, ivm de hoofdletters. In dit lettertype worden de letters aan elkaar vast gemaakt. Hoofdletters aan elkaar ziet er heel raar en onleesbaar uit, daarom heb ik pbs in kleine letters toegevoegd en met hoofdletters maar dan met een ander vergelijkbaar lettertype. Zo kun je kiezen welke je wilt gebruiken.

   Verwijderen
  2. Wow wat heb je dat snel gedaan! Geweldig. Ik kan ze morgen al uitprinten en lamineren. Wat fijn zulke collega leerkrachten die het leuk vinden om materiaal te delen! Ik zal mijn bord voor je op de foto zetten dan zie je hoe ik ze in de klas gebruik als tegenprestatie.
   Groetjes en bedankt!

   Verwijderen