En ik... gedicht voor de start van het schooljaar

Hoi!

Op internet kwam ik laatst een heel leuk idee tegen, voor de eerste dagen van het schooljaar.
Om de nieuwe leerlingen in je groep beter te leren kennen, kun je de bijgevoegde opdracht geven. Ook erg leuk als klaaropdracht.

(klik op de afbeelding om het bestand te openen)

Met behulp van het formulier is de leerling in staat om zelfstandig een gedicht te maken. Je kunt dit formulier gebruiken zoals het is en mooi laten inkleuren. Je kunt er ook voor kiezen om dit formulier als opstapje te gebruiken en de leerlingen het zelf te laten schrijven/typen.
Er zijn versies voor de groepen 4 tot en met 8.

Juf Déwi (groep 4/5) stuurde mij de volgende foto via twitter:
Ook ik ben trots! Wat een prachtig gedicht is het geworden! Bedankt voor het gebruik van mijn materialen.

Veel succes in het nieuwe schooljaar, maar eerst nog even genieten van de vakantie!

Groetjes,