#tns16 - Een 'Terug Naar School' foto-challenge voor leerkrachten

Hallo allemaal,

Wat weer leuk dat je de site van Juf-Stuff hebt gevonden! Vandaag iets nieuws op de site.
Ik heb een uitdaging voor je, een foto-challenge om precies te zijn!

Op Instagram is het al een dingetje, een foto-challenge. Wat is het precies? Gedurende je deelname aan de uitdaging plaats je dagelijks een foto. Wat er op de foto komt, kun je vinden in de afbeelding hieronder.


Hoe werkt zo'n challenge dan?
Nou, het is redelijk eenvoudig. Zoals ik al zei, plaats je dagelijks een foto van het onderwerp van die dag. Dus je eerste foto is een foto met als onderwerp 'voor je begint', de volgende dag plaats je een foto met het onderwerp 'favoriete plek in de klas' etc.. Hoe jij dit ziet, is helemaal aan jezelf. Dat is ook het leuke aan een dergelijke challenge, iedereen interpreteert de opdracht anders.

Vind je het leuk om ook foto's te zien van anderen die meedoen aan deze challenge? En vind je het leuk om jouw foto met meerdere leerkrachten te delen? Maak dan gebruik van een hashtag. Een hashtag is een manier om het zoeken van afbeeldingen op Instagram, Pinterest en Facebook eenvoudiger te maken. De hashtag linkt al de gemaakte foto's aan elkaar. Het maakt er een soort "mapje" van op het betreffende platform. Het leuke van al deze platformen is dat je daarnaast ook op de foto kunt reageren!
De hashtag van deze challenge is: #tns16  [Hekje, kleine letters, cijfers, aan elkaar vast]

Wil je graag meer inspiratie opdoen? Deel dan bovenstaande afbeelding, zo veel mogelijk op de verschillende social media!

Op onze Facebook-pagina is een groep aangemaakt waar je eenvoudig jouw foto kunt toevoegen, als reactie op de bijbehorende foto-opdracht! Ga hiervoor naar onze Facebook.

Wil je mij volgen? Ik doe mee op:
     


Groetjes,